Álláslehetőségek

A B2 CSAPATA

Társaságunk a norvég B2Holding részeként számos magyarországi hitelintézet és pénzügyi vállalkozás, valamint a régióban lejárt követelések felvásárlásának piacán tevékenykedő vállalkozás elismert partnere. Társaságunk várja csatlakozását fiatalokból álló és gyorsan növekvő csapatához.

Társaságunk a munkatársak részére dinamikus nemzetközi környezetben történő munkavégzést és kiváló munkahelyi légkört biztosít. Ha szívesen áll új kihívások elé és kész folyamatosan fejlődni, ambiciózus, kreatív és megbízható, hajlandó csapatban dolgozni, úgy Társaságunk örömmel fogadja Önt!

Legyen Társaságunk csapatának része!

A folyamatos növekedés és az üzleti tevékenység egyre magasabb szintre emelése érdekében Társaságunknak folyamatosan szüksége van képzett, motivált, hozzáértő és ügyes új munkatársakra.

Társaságunk várja

  • közgazdász diplomával, illetve
  • jogi asszisztensi vagy jogász végzettséggel rendelkezők,
  • ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező behajtási ügyintézők jelentkezését, továbbá
  • mindazokat, akik tapasztalattal rendelkeznek a behajtási folyamatok terén és a pénzügyi szektorban.

Társaságunk dinamikus környezetben, ambíciózus csapatban történő munkavégzést, szakmai képzési lehetőséget, és az elért eredményekhez mért, megfelelő díjazást ajánl.

Lépjen kapcsolatba Társaságunkkal!

Kérjük, hogy amennyiben közvetlenül jelentkezik Társaságunkhoz, esetleg más weboldalon meghirdetett álláshelyünkre pályázik, mindenképpen olvassa el a toborzási folyamatunkkal kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatónkat és az itt található hozzájáruló nyilatkozatot megfelelően kitöltve küldje meg Társaságunk részére!

Adatkezelési tájékoztató és hozzájáruló nyilatkozat állásra pályázóknak